skip to Main Content

Jess Care biedt thuiszorg aan. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vormen van thuiszorg.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging aan huis is handig wanneer het uitvoeren van bepaalde dagelijkse taken lichamelijk zwaarder wordt. Wellicht heeft u moeite met uit bed komen of bent u bang om uit te glijden onder de douche.

Jess Care is uw helpende hand en biedt alle persoonlijke verzorging aan huis die u wenst. Bijvoorbeeld: Het in- en uit bed gaan; Het wassen, douchen en naar het toilet gaan; Het aan- en uitkleden, hulp bij het aanbrengen of aantrekken van steunkousen, prothesen enzovoort; Het tandenpoetsen, scheren, sieraden omdoen, handverzorging, gebitsverzorging enzovoort; Het eten en drinken; Gehoorapparaat in doen of batterijen vervangen; Het innemen van medicijnen, ogen druppelen, zalf of crème aanbrengen op de huid, het verzorgen van een stoma etc.; Verzorgen van ontbijt, lunch of avondeten; Make-up en haarverzorging; Verzorgen van ontbijt, lunch of avondeten.

JessCare Thuiszorg

Door deze hulp behoudt u uw dagelijkse ritme. Waar mogelijk leren wij u eenvoudige handelingen weer zelf te doen, met of zonder ondersteunende hulpmiddelen. Heeft u andere hulp nodig met betrekking tot persoonlijke verzorging aan huis? Wij helpen u graag. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verpleging

Verpleging heeft als doel u te ondersteunen en te activeren als u niet meer in staat bent volledig voor uzelf te zorgen. Dit komt meestal door een ziekte, een aandoening of beperking of de gevolgen hiervan. Onder verpleging van Jess Care valt onder meer wondzorg, zwachtelen, injecteren, katheteriseren, blaasspoelingen, stomazorg en zorg voor infusen zoals morfinepompen en vocht- en antibiotica-infusen.

Nachtzorg

Wanneer u ‘s nachts verpleging of verzorging nodig heeft dan wordt nachtzorg aangeraden. Gedurende de nacht is de verpleegkundige of verzorgende van Jess Care bij u om u de zorg te verlenen die u op dat moment nodig heeft. De nachtzorg wordt ook ingezet voor een nachtelijk toiletbezoek of wanneer u angstig bent om alleen te zijn.

Terminale zorg

Terminale zorg (ook wel palliatieve zorg genoemd) kan variëren van alleen nachtzorg tot 24 uurs zorg. Patiënten die een levensverwachting hebben van 3 maanden of minder, komen in aanmerking voor terminale zorg. Dankzij terminale thuiszorg is thuis sterven mogelijk. Terminale thuiszorg is een specialistische vorm van thuiszorg. Deskundige zorgverleners van Jess Care begeleiden en verzorgen u en uw naasten zodat u in alle rust in privésfeer kunt sterven.

Somatische zorg

Somatische zorg is gericht op het verlichten of verhelpen van pijn als u een chronische lichamelijke ziekte hebt. Jess Care Thuiszorg wordt bijvoorbeeld ingezet voor zorg bij Parkinson, een chronische longziekte of een beroerte.

Verslavingszorg

Verslavingszorg is een gespecialiseerde vorm van geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg. Samen met uw arts en eventuele mantelzorgers wordt er een behandelingsplan opgesteld. Jess Care kan helpen dit plan uit te voeren. Na een gesprek met u en/of uw mantelzorger zetten wij het juiste niveau van verzorging in. Wij helpen u weer een ‘normaal’ leven op te bouwen zonder lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid van alcohol, drugs of een andere – dreigende – verslaving.

Back To Top