Ga naar hoofdinhoud

Jessy Wawoe is de inspirator achter Jess Care Thuiszorg. Zij is verpleegkundige en werkt al ruim 30 jaar in de zorg, waarvan de laatste 10 jaar met haar eigen thuiszorgorganisatie. Jess Care Thuiszorg onderscheidt zich door haar manier van werken. Onze zorgverleners denken met u mee over de invulling van de zorg. Alle met Jess Care samenwerkende professionals hebben het doel u te ondersteunen en u zo lang mogelijk zelf de regie over uw leven te laten voeren.

Zorg leeft in mijn hart!

Jessy neemt haar persoonlijkheid, haar karakter mee in haar werk. “Zorg leeft in mijn hart. Echt elke dag heb ik plezier in het verzorgen van anderen. Dat spat er vanaf tijdens mijn werk, hoor ik van de mensen voor wie ik zorg. Ik ben zorgzaam, liefdevol, respectvol, spontaan, actief, flexibel en vol gedrevenheid. Het maakt niet uit in wat voor situatie ik terechtkom, zonder stress los ik alles zonder al te veel moeite op.”

thuiszorg jesscare verzorging eenzame ouderen

Inzetbaar voor alle culturen

Jess Care werkt in Den Haag en omgeving voor cliënten met een cultureel zeer uiteenlopende achtergrond. Jessy zou niet anders willen, het past bij haar. “Wij hebben de deskundigheid, door ervaring en door de achtergrond van onze medewerkers, om te zorgen voor cliënten uit alle culturen die in Den Haag en omgeving voorkomen.” Inmiddels is dat bekend en wordt Jess Care speciaal daarom opgeroepen.

Team

Het team van Jess Care bestaat uit zorgverleners van niveau 1 t/m 5. De medewerkers met niveau 1 en 2 zijn bejaarden-helpenden, de verzorgenden hebben niveau 3. Verpleegkundigen hebben niveau 4 en 5. Het team is groot genoeg om te kunnen voldoen aan vraag naar thuiszorg die bij Jess Care binnenkomt. Het tarief voor een medewerker is afhankelijk van de aard van de zorg en de kwalificatie van de zorgverlener.

Deskundigheid

Jess Care staat borg voor de kwaliteit van de thuiszorg die wij leveren, voor de deskundigheid van onze zorgverleners. Degenen die voor Jess Care werken, moeten uiteraard hun diploma’s laten zien. Onze medewerkers houden via cursussen en trainingen hun parate kennis op peil. Iedereen volgt minimaal eenmaal per jaar bijscholing.

Back To Top