Ga naar hoofdinhoud
sbb-beeldmerk

Jess Care erkend stagebedrijf

Sinds 28 augustus 2017 is Jess Care erkend als officieël stagebedrijf BBL. We zijn blij dat we kunnen dragen aan het opleiden van gekwalificeerd personeel in de zorg. Dit is namelijk erg belangrijk om oErkenningsbewijs SBBok in de toekomst voldoende krachten in de thuiszorg te kunnen garanderen.

Heb je een passie om mensen te verzorgen die door ziekte, ouderdom of een beperking speciale ondersteuning en verzorging nodig hebben? Dan is de zorg je roeping. Als je niet precies weet waar je moet beginnen, kijk dan bijvoorbeeld eens op de website van ROC Mondriaan voor opleidingsmogelijkheden.

Volg je al een mbo-opleiding in de richting Verzorgende IG of ken je misschien iemand die op zoek is naar een stagebedrijf of stageplek? Jess Care heeft een vermelding op www.stagemarkt.nl, een website met stagevacatures gelinkt aan het SBB.

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top